Wednesday, September 3, 2008

avtorentacar - Защо участвате в avtorenacar състезанието

Интересен е за нас мотивът за участие в SEO състезанието avtorentacar , който кара участниците да се борят със зъби и нокти.
Нормално е за част от участниците целта да са парите от наградния фонд, вероятно тях ги блазни мисълта да грабнат този, лично за мен скромен фонд от 3000 лева. Да истината е че не са много парите за победителя, но явно са достатъчно. Вече има доста регистрирани участници в надпреварата avtorentacar интересно е че не всички участват заради парите, напротив имам чувстовото,че те дори ще си платят за да участват.

Хората все повече биват мотивирани от олимпийския принцип т.е. важно е участието, а не победата. Някои искат да докажат на себе си че могат да се справят не по-зле от вече калени в SEO битките стари кучета. Замислих се защо участвам аз и моят партньор man0l и откривам доста сериозни доводи за тази наша инициатива да участваме в avtorentacar конкурса.

Важното за нас е това, че искаме да проверим какво може да се направи като SEO при една масирана акция каквато провеждаме към настоящия момент и ще провеждаме и до последната минута на avtorentacar състезанието. Да разберем дали нашата стратегия е правилна и къде бъркаме. Много ни грабна и това, че има страшно много хора, които си разбират от работата и ще бъде интересна възможност да "кръстосаме шпаги" с тях и да разберем кой е по-добрият.

Накрая ще оцелее само един и той ще е първият в класирането (естествено има и 2 и 3 място, но кой иска да е втори).

p.s. Хвърлям ръкавицата с реплика на уста "А да видим - кон боб яде ли !" :)
p.s. 2 А да щях да забравя avtorentacar

No comments: